Papierschool

De papierschool is een samenwerking van Marlijn Academie en Human Factory 

De Papierschool valt onder het bevoegd gezag van Marlijn Academie en verzorgt met inzet van docenten
van de dedicated papierbranche opleider Human Factory, (voorheen VAPA) erkende proces  technische MBO opleidingen ten behoeve van opdrachtgevers uit de papier-, karton en golfkartonsector. Voor de kartonage en papierindustie wordt de gespecialiseerde procesoperator B (niveau 3) en procesoperator C (niveau 4) verzorgd op de papierschool. Voor de verwerkingsafdelingen van de golfkarton wordt vooral gekozen voor mechanisch operator A en B (niveau 2 & 3).  Deze opleidingen worden gekenmerkt door het opdoen van gespecialiseerde en diepgaande proceskennis in combinatie met een sterke nadruk op leren in de BeroepsPraktijkVorming (BPV)  Kortom een pragmatische connectie tussen theorie en praktijk.

Referentie

" Human Factory (voorheen Vapa) is hét opleidingscentrum van en voor de Nederlandse papier-, karton- en golfkartonbranche. " VAPA

Wilt u meer weten over Human Factory en onze samenwerking binnen de papierschool ga naar de website: http://www.humanfactory.eu/papierschool

Human Factory is de human resource development (HRD)-autoriteit gericht op de papierindustrie in Nederland en op termijn ook in het buitenland, met ambitie tot uitbreiding naar gerelateerde branches zoals golfkarton en procesindustrie. Werkt goed samen met bedrijven (klanten), zzp’ers (professionals/dienstverleners) en partners zoals VNP (via bijvoorbeeld het HR platform), ROC’s en universiteiten. Human Factory is een expertisecentrum, dé HRD-schakel voor de business, en borgt kennis/content voor de hele branche.

In de bijlage vindt u meer informatie over onze activiteiten. O.a. een lezing die Marlijn Academie, Human Factory samen met Parenco gehouden heeft met onze visie op praktijkleren, 31 mei 2018 op de jaarlijkse SER bijeenkomst , lezing een leven lang leren in de broodfabriek te Rijswijk.

Informatie voor bedrijven en potentiele kandidaten, over de mbo-aanpak die werkt

www.marlijnacademie.nl
De Langeweg 22
4771 RB Langeweg
E administratie@marlijnacademie.nl T 0168 – 331 700
F 0168 – 336 755

Scroll naar boven