Academie

Scholing verhoogt de kennis van uw medewerkers en het niveau van uw organisatie. Investeren in uw medewerkers is investeren in uw bedrijf. Bij Marlijn Academie kan een organisatie kan kiezen voor het creëren van een complete opleiding op maat gericht op MBO niveau  -> Een Academie.

Een academie is een onderwijsgericht traject wat wordt opgezet binnen een organisatie en is bedoeld voor gelijkgestemde mensen die willen leren, ontwikkelen en zo slimmer en productiever kunnen werken waardoor ze het maximale uit hun organisatie kunnen halen. Een academie is altijd maatwerk. Er wordt door Marlijn Academie bekeken wat uw organisatie reeds doet aan ontwikkeling en of deze componenten kunnen worden aangemerkt als erkende leeractiviteit. Tevens wordt er binnen een academie rekening gehouden met de samenhang tussen bepaalde afdelingen en/of functiegroepen en worden de gezamenlijke gemeenschappelijk succescompetenties van uw organisatie in kaart gebracht.

Om tot een eigen academie te komen wordt er middels een vooronderzoek de bedrijfsdoelstellingen, missies en plannen voor de komende 3 jaar in beeld gebracht. Er wordt tevens geïnventariseerd wat de interne leer-, verbeter, ontwikkel en project activiteiten zijn binnen de organisatie. Dit in combinatie met de bestaande interne en externe training of ontwikkelinspanningen die een organisatie reeds uitvoert en/of wil gaan uitvoeren resulteert in de uitkomst van het vooronderzoek. Het resultaat hiervan wordt samengevoegd tot een lichtplan. Het lichtplan laat zien wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn binnen een organisatie om een lerende organisatie te worden.

Een eigen academie interessant voor u?

Uw eigen Academie?

Is een eigen academie interessant voor uw organisatie?

www.marlijnacademie.nl
De Langeweg 22
4771 RB Langeweg
E info@marlijnacademie.nl
T 0168 – 331 700
F 0168 – 336 755

Scroll naar boven