Marlijn Academie

Als gevolg van de toenemende concurrentie en vergrijzing is er steeds meer behoefte aan goed opgeleide en gemotiveerde werknemers. Marlijn Academie voorziet in deze behoefte. Wij verzorgen MBO opleidingen. 

Marlijn Academie is een jonge dynamische en erkende onderwijsinstelling (BRIN 30UW) die MBO opleidingen verzorgt. Dit doen wij geheel op maat en vanuit de filosofie van uw eigen organisatie, middels een organisatie onderwijsplan. Uiteraard binnen de kaders van de wettelijke normen en eisen die het ministerie van OC & W stelt.

Wie zijn wij?

Marlijn Academie is een erkende MBO-onderwijsinstelling met brinnummer 30UW. Wij bieden 37 MBO erkenningen waaronder alle entree opleidingen, alle productie- en operatoropleidingen em een grote reeks aan niveau 4 opleidingen op het gebied van productie, leidinggeven, logistiek, commercie en ICT.

Tevens opereert Marlijn Academie als multidisciplinaire onderwijsgerichte netwerkorganisatie met initiatieven als Papierschool, antonius college en Partners als VAPA, Boris Baan e.d. Samen met gespecialiseerde branche opleiders ondersteunen uw organisatie bij het vormgeven van uw ‘eigen’ MBO- opleiding. Een opleiding, waarin de doelen, kernwaarden en wensen van uw organisatie centraal staan. op maat gemaakt voor ieder individu.

Uw eigen Academie?

Is een eigen academie interessant voor uw organisatie?

De 7 grote voordelen van opleiden bij Marlijn Academie:

  • Marlijn Academie integreert leren en werken: alle werktijd wordt efficiënt benut.
  • Marlijn Academie zorgt voor makkelijk uitwisselbare gegevens en informatie: uw administratielast wordt een lust.
  • Marlijn Academie biedt uw medewerkers de kans op een erkend MBO- diploma: een extra motivatie.
  • Marlijn Academie focust op een continue onderwijskundige en fiscale borging: een kwalitatief waardig, veilig en verantwoord onderwijsprogramma.
  • Marlijn Academie werkt met een web based digitale ‘boekentas’: de voortgang is inzichtelijk en up to date.
  • Marlijn Academie voldoet aan de voorwaarden aan Subsidie praktijkleren: een extra opleidingsbudget van circa 2700 euro per FTE medewerker.
  • Marlijn Academie verhoogt uw opleidingsrendement: uw organisatie blijft continu leren en wordt een lerende organisatie.

Meer weten over hoe Marlijn Academie het beroepsgericht onderwijs vormt geeft.

Scroll naar boven