Maatwerk bedrijfsopleidingen

Bent u op zoek naar een maatwerk bedrijfsopleiding voor uw organisatie? Marlijn Academie ontwikkelt voor uw organisatie “uw eigen erkende opleiding” op HBO en MBO niveau. Bij de bedrijfsopleidingen stelt u als organisatie zelf uw behoefte en kernwaarden centraal. Met een maatwerk bedrijfsopleiding zet u binnen uw organisatie uw eigen academie op.

Zet uw eigen academie op met maatwerk bedrijfsopleidingen

Wanneer uw organisatie veel aan het ontwikkelen van haar medewerkers doet en zelf ook het streven heeft om een lerende organisatie te zijn, loont het de moeite om nader te onderzoeken of en eventueel hoe dit concept binnen uw organisatie kan aansluiten. Om te kijken waar uw organisatie / onderneming op het gebied van ontwikkeling en groei behoefte aan heeft, wordt eerst een inventariserend gesprek met u aangegaan.
Om tot een eigen academie te komen wordt er middels een vooronderzoek de bedrijfsdoelstellingen, missies en plannen voor de komende 3 jaar in beeld gebracht. Er wordt tevens geïnventariseerd wat de interne leer-, verbeter, ontwikkel en project activiteiten zijn binnen de organisatie.

Of het opzetten van een eigen academie interessant is voor uw organisatie hangt van een aantal factoren af. Lees meer over waar u rekening mee moet houden bij het opzetten van een eigen academie.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met Marlijn Academie. Wij adviseren u graag.

Uw eigen Academie?

Is een eigen academie interessant voor uw organisatie?

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
Scroll naar boven