Regelementen en Downloads

Keurmerk Blik op werk

Keurmerk Blik op werk

Marlijn Academie heeft zich gespecialiseerd in diensten om mensen maatschappelijk te laten meedoen, betaald werk te vinden of een eigen onderneming te starten? Marlijn Academie / 3Antonius leidt ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op in mbo taal en ondersteunt hen bij het leren van een mbo beroep, vinden van een andere baan, en of het vinden van een leerwerk traject. Hiervoor heeft Marlijn Academie zich als dienstverlener laten certificeren door Certiked voor het Keurmerk Blik op Werk.

Met het Keurmerk Blik op Werk wil Marlijn Academie haar duurzame bijdrage als professionele dienstverlener in beeld brengen en meewerken aan verdere professionalisering van de markt. Het Keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de aangeboden diensten. Cliënten, werknemers, cursisten of kandidaten (in het vervolg kortweg: cliënten) en opdrachtgevers weten hierdoor dat Marlijn Academie er voor iedereen is. 

Centraal in het Keurmerk staat de positie van het individu dat gebruik maakt van de dienstverlening. Dienstverleners komen alleen in aanmerking voor het Keurmerk als de klanten die zij bedienen tevreden zijn over de geleverde dienstverlening en als ze hun afspraken zijn nagekomen. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers (bijvoorbeeld werkgevers, het UWV Werkbedrijf en gemeenten) en hun mening over het nakomen van afspraken, weegt zwaar mee in de beoordeling van de dienstverleners. 

Certificaat Keurmerk Blik op werk Marlijn Academie

Dienstenbijdragen Marlijn Academie certificaat Blik op werk

Scroll naar boven